A directory of Objective Type Questions covering all the Computer Science subjects. Here you can access and discuss Multiple choice questions and answers for various compitative exams and interviews.

81. Which of the following activities does not belong to the Implementation phase of the SDLC?
a. User training
b. File Conversion
c. Program testing
d. All of these
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (c).Program testing

82. A pseudocode is a/an
a. machine code
b. computer generated random number
c. protocol used in data communication
d. easy way to communicate the logic of a program, in English-like statements
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (d).easy way to communicate the logic of a program, in English-like statements

83. An audit trial is
a. test data used by the system auditor
b. post-auditing the system after its implementation
c. designed to permit tracing of any input record or process performed on a system, back to its original sources
d. all of these
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (c).designed to permit tracing of any input record or process performed on a system, back to its original sources

84. In Concurrent Development Model, when end user indicates changes in requirements must be made, modeling activity moves from under development state into the
a. awaiting changes state
b. under development state
c. done state
d. none state
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).awaiting changes state

85. In Concurrent Development Model, event generated in process network trigger transitions among the
a. phases
b. states
c. cells
d. boundaries
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).states

86. In Concurrent Development Model, for example when analysis model correction is generated, analysis action present in awaiting state moves into
a. awaiting changes state
b. under development state
c. done state
d. none state
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (c).done state

87. In Concurrent Development Model, for example when analysis model correction is not generated, analysis action is present in
a. none state
b. awaiting changes state
c. under development state
d. done state
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).awaiting changes state

88. In Concurrent Development Model, when initial communication is not completed modeling activity existed in the
a. awaiting changes state
b. under development state
c. none state
d. done state
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (c).none state

89. Model which can be represent schematically as series of framework activities, software engineering actions and tasks and their associated states is
a. prototyping model
b. spiral model
c. concurrent development model
d. decremented model
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (c).concurrent development model

90. Concurrent model development is also known as
a. concurrent engineering
b. unrelated engineering
c. unconnected engineers
d. formal engineering
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).concurrent engineering