A directory of Objective Type Questions covering all the Computer Science subjects. Here you can access and discuss Multiple choice questions and answers for various compitative exams and interviews.

61. Which of the following traits need to exist among the members of an agile software team?
a. Competence
b. Decision-making ability
c. Mutual trust and respect
d. All of the above
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (d).All of the above

62. What are the four framework activities found in the Extreme Programming (XP) process model?
a. analysis, design, coding, testing
b. planning, analysis, design, coding
c. planning, analysis, coding, testing
d. planning, design, coding, testing
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (d).planning, design, coding, testing

63. What are the three framework activities for the Adaptive Software Development (ASD) process model?
a. analysis, design, coding
b. feasibility study, functional model iteration, implementation
c. requirements gathering, adaptive cycle planning, iterative development
d. speculation, collaboration, learning
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (d).speculation, collaboration, learning

64. Which is not one of the key questions that is answered by each team member at each daily Scrum meeting?
a. What did you do since the last meeting?
b. What obstacles are you encountering?
c. What is the cause of the problems you are encountering?
d. What do you plan to accomplish at the next team meeting?
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (c).What is the cause of the problems you are encountering?

65. Agile Modeling (AM) provides guidance to practitioner during which of these software tasks?
a. Analysis
b. Design
c. Coding
d. both a and b
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (d).both a and b

66. The largest percentage of total life cycle cost of software is:
a. Design cost
b. Testing cost
c. Coding cost
d. Maintenance cost
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (d).Maintenance cost

67. The most creative and challenging phase of system life cycle is
a. Design
b. Maintenance
c. Feasibility study
d. None of the above
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).Design

68. The advantages of creating a prototype are
a. It can serve as means of communication between developers and customers
b. It allows developers to experiment with number of diferent design options
c. Both (a) and (b)
d. None of the above
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (c).Both (a) and (b)

69. The main activity of the design phase of the system life cycle is to
a. understand the current system
b. develop and test the new system
c. replace the old system with the new one
d. propose alternatives to the current system
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (d).propose alternatives to the current system

70. The main purpose of the system investigation phase is to produce
a. a design report
b. a feasibility report
c. a requirement report
d. none of these
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).a feasibility report