A directory of Objective Type Questions covering all the Computer Science subjects. Here you can access and discuss Multiple choice questions and answers for various compitative exams and interviews.

131. Modeling encompasses phases which are
a. 2
b. 3
c. 4
d. 5
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).3

132. Phase in which task scheduling is accomplished and is essential because multiple software teams work in parallel on different system functions is
a. communication
b. planning
c. construction
d. deployment
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).planning

133. Model suitable for project requiring shorter development times is
a. Waterfall model
b. RAD model
c. Incremental model
d. Decremented model
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).RAD model

134. In RAD modeling, product model which is under development is designed in terms of flow of information and distribution of information between various business channels in
a. business modeling
b. data modeling
c. process modeling
d. deployment modeling
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).business modeling

135. If developers and customers are not committed to rapid fire activities necessary to complete system in much abbrevative time frame, RAD projects will
a. succesfull
b. fail
c. doesn't impact on RAD
d. None Of These
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).fail

136. Phase which establishes a basis of subsequent iterations, if required is
a. construction
b. deployment
c. planning
d. communication
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).deployment

137. Phase which emphasizes use of per-existing software components and application of automatic code generation is
a. construction
b. modeling
c. communication
d. deployment
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).construction

138. In RAD model, information gathered in business modeling phase is reviewed and analyzed to form sets of data objects vital for business in
a. business modeling
b. process modeling
c. data modeling
d. deployment modeling
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (c).data modeling

139. Phase that works to understand business problem and information characteristics that software must accommodate is
a. communication
b. modeling
c. construction
d. deployment
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).communication

140. RAD process enables a development team to create in a short time a
a. semi functional system
b. fully functional system
c. semi custom system
d. Arthimatic system
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).fully functional system