A directory of Objective Type Questions covering all the Computer Science subjects. Here you can access and discuss Multiple choice questions and answers for various compitative exams and interviews.

361. TSP stands for
a. Team Set Process
b. Team System Software
c. Team Software Process
d. Team Software Product
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (c).Team Software Process

362. Launch activity can be applied prior to each
a. SPICE framework activity
b. PSP framework activity
c. PHP framework activity
d. TSP framework activity
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (d).TSP framework activity

363. In TSP, sequence of tasks i.e scripts enable team to establish a solid basis for starting project in framework activity
a. launch
b. high level design
c. implementation
d. postmortem
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).launch

364. Specific process activities and other more detailed work functions that are part of team process are defined by
a. high level design review
b. scripts
c. sets
d. cells
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).scripts

365. IPT stands for
a. Internet Product Team
b. Integrated Product Text
c. Integrated Product Team
d. Integrated Process Team
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (c).Integrated Product Team

366. Software process which facilate university teaching of industrial grade team skills is
a. TSP
b. PSP
c. PHP
d. SPICE
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).TSP

367. Team's development process is defined by
a. launch script
b. high level design script
c. implementation script
d. postmortem script
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).launch script

368. Software processor used to build a self directed project team that organizes itself to produce high quality software is
a. TSP
b. PSP
c. PHP
d. SPICE
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).TSP

369. TSP process model defines framework activities that are
a. 2
b. 3
c. 4
d. 5
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (d).5

370. Phase that delivers software increment and assesses work products that are produced as end users work with software is
a. transition
b. construction
c. elaboration
d. inception
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).transition