A directory of Objective Type Questions covering all the Computer Science subjects. Here you can access and discuss Multiple choice questions and answers for various compitative exams and interviews.

351. Pattern can be defined at
a. first level of abstraction
b. mid level of abstraction
c. last level of abstraction
d. any level of abstraction
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (d).any level of abstraction

352. Requirement gathering is a
a. dynamic pattern
b. stage pattern
c. spiral model
d. task pattern
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (d).task pattern

353. A list of all process patterns that are directly related to particular process as a hierarchy or in some other diagrammatic form are referred to as
a. related patterns
b. problem
c. solution
d. initial context
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).related patterns

354. Objexis team portal is developed by
a. Team Corporation
b. Objexis Corporation
c. Corel Corporation
d. IEEE Corporation
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).Objexis Corporation

355. To help software organizations analyze their current process, organize work tasks, control and monitor progress and manage technical quality, organization uses
a. process framework designs
b. process launch
c. process framework scripts
d. process technology tools
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (d).process technology tools

356. Process tool that provides full process work flow definition and control is
a. Igrafx process tools
b. Igrafx launch
c. objexis team portal
d. objexis launch
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (c).objexis team portal

357. Set of tools that enable a team to map, measure and model software process are
a. Igrafx process tools
b. objexis team portal
c. Igrafx launch
d. objexis launch
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).Igrafx process tools

358. Process technology tool allow a software organization to build a
a. manual model
b. complex model
c. dynamic model
d. automated model
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (d).automated model

359. Igrafx process tools were distributed by
a. Corel Corporation
b. Objexis Corporation
c. Team Corporation
d. IEEE Corporation
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).Corel Corporation

360. TSP recognizes that best software teams are
a. user-directed
b. manager-directed
c. engineer-directed
d. self-directed
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (d).self-directed