A directory of Objective Type Questions covering all the Computer Science subjects. Here you can access and discuss Multiple choice questions and answers for various compitative exams and interviews.

341. Implementation of pattern is described by
a. solution
b. initial context
c. resulting context
d. problem
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).solution

342. Condition under which pattern applies are described prior to initiation of pattern is
a. initial context
b. problem
c. solution
d. resulting context
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).initial context

343. An example of stage pattern is
a. prototyping
b. requirements gathering
c. communication
d. spiral model
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (c).communication

344. Pattern type which define a software engineering action or work task that is part of process and relevant to successful software engineering practice is termed as
a. task pattern
b. stage pattern
c. phase pattern
d. dynamic pattern
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).task pattern

345. Customer communication is a pattern
a. name
b. intent
c. type
d. context
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).name

346. Process pattern provides us
a. cell
b. logic
c. template
d. memory
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (c).template

347. Pattern enables a software engineering organization to develop a hierarchical process description that begins at
a. high level of abstraction
b. low level of abstraction
c. mid level of abstraction
d. no level of abstraction
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).high level of abstraction

348. Pattern type which define sequence of framework activities that occur with process,even when overall flow of activities is iterative in nature is
a. dynamic pattern
b. phase pattern
c. stage pattern
d. task pattern
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).phase pattern

349. Process pattern has
a. two types
b. three types
c. four types
d. five types
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).three types

350. Conditions that will result once pattern has been successfully implemented are described by
a. resulting context
b. solution
c. problem
d. initial context
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).resulting context