A directory of Objective Type Questions covering all the Computer Science subjects. Here you can access and discuss Multiple choice questions and answers for various compitative exams and interviews.

331. Each framework activity is populated by a set of software engineering
a. applications
b. cells
c. layers
d. actions
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (d).actions

332. Activity which defines criteria for work product reuse and establishes mechanism to achieve reusable components is
a. software corruption
b. software configuration management
c. work product preparation and production
d. reusability management
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (d).reusability management

333. Problem pr a particular statement to be solved by pattern is described by
a. initial context
b. solution
c. problem
d. resulting context
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (c).problem

334. Pattern can be described briefly and can be further expanded with additional explanatory text and appropriate diagrams, this briefly description can be termed as
a. intent
b. name
c. type
d. context
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).intent

335. Prototyping is example of
a. phase patterns
b. process patterns
c. stage patterns
d. bit patterns
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).phase patterns

336. Collection of patterns that define a set of activities, actions, work tasks, work products and related behaviors required to develop computer software is called
a. process cell
b. process pattern
c. cell pattern
d. bit pattern
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).process pattern

337. An example of phase pattern is
a. communication
b. requirements gathering
c. spiral model
d. medium
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (c).spiral model

338. Pattern is given a meaningful name that describes its function within software process is termed as
a. pattern name
b. initial context
c. personal communication
d. resulting context
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).pattern name

339. Pattern type which defines a framework activity for process where framework activity encompasses multiple tasks is termed as
a. task pattern
b. phase pattern
c. stage pattern
d. dynamic pattern
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (c).stage pattern

340. A consistent method for describing an important characteristics of software process i termed as
a. logic
b. cell
c. template
d. latch
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (c).template