A directory of Objective Type Questions covering all the Computer Science subjects. Here you can access and discuss Multiple choice questions and answers for various compitative exams and interviews.

321. Activity assesses risks that may effect outcomes of project or quality of product is
a. software project tracking and control
b. formal technical reviews
c. software quality assurance
d. risk management
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (d).risk management

322. Engineering action encompasses a set of work tasks that lead to creation of analysis model is
a. analysis
b. design
c. assessment
d. develop
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (a).analysis

323. Framework activity which establishes a plan for software engineering work that follows is
a. communication framework
b. modeling framework
c. planning framework
d. construction framework
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (c).planning framework

324. Activity assesses software engineering work products in an effort to uncover and remove errors before they propagated to next action or activity is
a. risk management
b. formal technical reviews
c. measurement
d. software maintenance
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).formal technical reviews

325. Activity defines and conduct activities required to ensure software quality is
a. risk management
b. formal technical reviews
c. software quality assurance
d. software project tracking and control
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (c).software quality assurance

326. Framework activity which acknowledged that software is delivered to customer who evaluates delivered product and provides feedback based on evaluation is
a. communication framework
b. planning framework
c. construction framework
d. deployment framework
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (d).deployment framework

327. Framework activity which encompasses creation of models that allows developer and customer to better understand software requirements and design that will achieve those requirements is
a. communication framework
b. planning framework
c. modeling framework
d. deployment framework
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (c).modeling framework

328. Framework which describes technical tasks to be conducted, resources that will be required, work product to be produced and work schedule is
a. construction framework
b. modeling framework
c. planning framework
d. communication framework
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (c).planning framework

329. Actual work to be done to accomplish objective of software engineering action is termed as
a. task cell
b. task set
c. task drive
d. task modification
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).task set

330. Activity defines and collects process, project and product measures that assist team in delivering software that meets customer needs is
a. measurement
b. risk management
c. software quality assurance
d. software configuration management
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (a).measurement