A directory of Objective Type Questions covering all the Computer Science subjects. Here you can access and discuss Multiple choice questions and answers for various compitative exams and interviews.

311. Programs, documents and data that are produced as a consequence of activities and tasks defined by process are called
a. work product
b. user product
c. control process
d. open source
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).work product

312. Framework activity which involves heavy communication and collaboration with customer and encompasses requirements gathering and other related activities is
a. communication framework
b. planning framework
c. modeling framework
d. construction framework
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).communication framework

313. Engineering action encompasses a work task like architectural design, interface design etc that create a design model is termed as
a. design
b. analysis
c. assessment
d. develop
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).design

314. Activity which encompasses activities required to create work products such as model, documents, logs, forms and lists is
a. reusability management
b. software corruption
c. work product preparation and production
d. risk management
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (d).risk management

315. Framework activity which combines code generation and testing that is required to uncover errors in code is
a. communication framework
b. construction framework
c. modeling framework
d. deployment framework
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).construction framework

316. Activity which manages effect of change throughout software process is
a. software configuration management
b. measurement
c. software quality assurance
d. risk management
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).software configuration management

317. Activity allow software team to assess progress against project plan and take necessary action to maintain schedule is
a. software project tracking and control
b. risk management
c. software quality assurance
d. formal technical reviews
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).software project tracking and control

318. Process models that emphasize project agility are termed as
a. agile models
b. iterative models
c. incremental models
d. decremented models
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).agile models

319. Collection of related tasks that produces a major software engineering work product is termed as
a. engineering layer
b. engineering action
c. engineering application
d. engineering software
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).engineering action

320. Which of following activity can be used in conjunction with all framework and umbrella activities?
a. measurement
b. risk management
c. software reinstallation
d. software configuration management
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).measurement