A directory of Objective Type Questions covering all the Computer Science subjects. Here you can access and discuss Multiple choice questions and answers for various compitative exams and interviews.

301. Development task are identified and a project schedule is created in
a. high level design review
b. planning
c. high level design
d. development
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).planning

302. In PSP model, code is generated, reviewed, compiled and tested by
a. high level design review
b. high level design
c. planning
d. development
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (d).development

303. External specifications for each component to be constructed are developed and component design is created in
a. high level design review
b. high level design
c. planning
d. development
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).high level design

304. PSP activity isolate requirements and based on them; develops both size and resource estimates is
a. planning
b. high level design
c. high level design review
d. development
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).planning

305. In PSP , formal verification methods are applied to uncover errors in a design by
a. high level design review
b. high level design
c. planning
d. postmortem
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).high level design review

306. In PSP model, issues regarding component design is recorded and tracked by framework activity which is
a. development
b. high level design review
c. planning
d. high level design
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (d).high level design

307. Software process which emphasizes personal measurement of both work that is produced and resultant quality of work work product is
a. PSP
b. CSP
c. PHP
d. SPICE
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).PSP

308. Software process are adopted by
a. software engineers
b. telecommunication engineers
c. mechanical engineers
d. civil engineers
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).software engineers

309. When we work to build a product or system it is important to go through a series of predictable steps which provides a timely, high quality results. These steps are termed as
a. hardware process
b. software process
c. control process
d. embedded process
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).software process

310. A framework for tasks that are required to build high quality software is
a. work product
b. software process
c. control process
d. embedded process
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).software process