A directory of Objective Type Questions covering all the Computer Science subjects. Here you can access and discuss Multiple choice questions and answers for various compitative exams and interviews.

81. Which of the following are important aspects for the quality of roll-out schedule?
a. Flexibility and Customizability
b. Flexibility and Reusability
c. Reusability and Customizability
d. All of the mentioned
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).Flexibility and Customizability

82. Which of the following is considered for the extensive use of legacy systems?
a. If the new system must integrate with the existing systems, care must be taken to define appropriate integration mechanisms
b. If the new system must integrate with the existing systems, care may or may not be taken to define appropriate integration mechanisms
c. If the new system must integrate with the existing systems, care must not be taken to define appropriate integration mechanisms
d. None of the mentioned
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).If the new system must integrate with the existing systems, care must be taken to define appropriate integration mechanisms

83. Which of the following are the main aspects for the qualities of architecture?
a. Conceptual Integrity
b. Buildability
c. Correctness and Completeness
d. All of the mentioned
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (d).All of the mentioned

84. Which of the following focuses on state of knowledge about problem to be solved?
a. Conceptual Integrity
b. Buildability
c. Correctness and Completeness
d. All of the mentioned
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).Buildability

85. What concept is followed by Conceptual integrity?
a. Architecture should do different things in different ways
b. Architecture should do different things in similar ways
c. Architecture should do similar things in similar ways
d. None of the mentioned
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (c).Architecture should do similar things in similar ways

86. Which of the following is measure in terms of cost and time?
a. Conceptual Integrity
b. Buildability
c. Correctness and Completeness
d. All of the mentioned
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).Buildability

87. Which of the following is considered to be a correct statement?
a. Conceptual integrity is the underlying theme or vision that unifies design of the system
b. Buildability is the underlying theme or vision that unifies design of the system
c. Correctness is the underlying theme or vision that unifies design of the system
d. None of the mentioned
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).Conceptual integrity is the underlying theme or vision that unifies design of the system

88. Which of the following allows system to change as the development progresses?
a. Conceptual Integrity
b. Buildability
c. Correctness and Completeness
d. All of the mentioned
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).Buildability

89. Which of the following are essential for the architecture to allow for the meeting of all the systems and runtime resource constraints?
a. Conceptual Integrity
b. Buildability
c. Correctness and Completeness
d. All of the mentioned
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (c).Correctness and Completeness

90. What is Buildability?
a. Buildability is the underlying theme or vision that unifies design of the system
b. Buildability is the quality of the architecture that allows to be completed by the available tem in timely manner
c. Buildability is center to product quality
d. All of the mentioned
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).Buildability is the quality of the architecture that allows to be completed by the available tem in timely manner