A directory of Objective Type Questions covering all the Computer Science subjects. Here you can access and discuss Multiple choice questions and answers for various compitative exams and interviews.

31. Every possible architecture partition possible changes into which of the following categories?
a. Local
b. Non Local
c. Architectural
d. All of the mentioned
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (d).All of the mentioned

32. Which change is accomplished by modifying a single component?
a. A local change
b. Non Local Change
c. Architectural change
d. All of the mentioned
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).A local change

33. An architecture help in evolutionary prototyping in which of the following ways?
a. Potential performance problem can be identified early in the product’s life cycle
b. The system is executable early in the product’s life cycle
c. All of the mentioned
d. None of the mentioned
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (c).All of the mentioned

34. Which of the following are software structures?
a. Module Structure
b. Conceptual or logical structure
c. Process structure
d. All of the mentioned
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (d).All of the mentioned

35. Which structure describes units as abstraction of system’s functional requirements?
a. Conceptual structure
b. Module structure
c. Physical structure
d. Calls structure
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).Conceptual structure

36. Which structure’s view is orthogonal to the module and conceptual view?
a. Module Structure
b. Process Structure
c. Uses Structure
d. Data flow
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).Process Structure

37. Which structure’s view shows the mapping of software onto hardware?
a. Module Structure
b. Process Structure
c. Physical Structure
d. Class Structure
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (c).Physical Structure

38. Which structure describes units are programs or module?
a. Calls Structure
b. Uses Structure
c. Data Flow
d. Control Flow
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (d).Control Flow

39. The quality attributes can be calculated under which of the following measures?
a. Observable
b. Non observable
c. All of the mentioned
d. None of the mentioned
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (c).All of the mentioned

40. Which of the following can be included under observable measure?
a. How well the system during execution satisfy its behavioral requirements?
b. How easy it is to integrate?
c. How easy it is to test and modify?
d. All of the mentioned
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).How well the system during execution satisfy its behavioral requirements?

Page 4 of 14