A directory of Objective Type Questions covering all the Computer Science subjects. Here you can access and discuss Multiple choice questions and answers for various compitative exams and interviews.

81. What is the output of the following?
print('{0:.2}'.format(1/3))
a. 0.333333
b. 0.33
c. 0.333333:.2
d. Error
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).0.33

82. What is the output of the following?
print('{0:.2%}'.format(1/3))
a. 0.33
b. 0.33%
c. 33.33%
d. 33%
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (c).33.33%

83. What is the output of the following?
print('ab12'.isalnum())
a. True
b. False
c. None
d. Error
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (a).True

84. What is the output of the following?
print('ab,12'.isalnum())
a. True
b. False
c. None
d. Error
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).False

85. What is the output of the following?
print('ab'.isalpha())
a. True
b. False
c. None
d. Error
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (a).True

86. What is the output of the following?
print('a B'.isalpha())
a. True
b. False
c. None
d. Error
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).False

87. What is the output of the following?
print('0xa'.isdigit())
a. True
b. False
c. None
d. Error
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).False

88. What is the output of the following?
print(''.isdigit())
a. True
b. False
c. None
d. Error
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).False

89. What is the output of the following?
print('my_string'.isidentifier())
a. True
b. False
c. None
d. Error
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (a).True

90. What is the output of the following?
print('__foo__'.isidentifier())
a. True
b. False
c. None
d. Error
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (a).True