A directory of Objective Type Questions covering all the Computer Science subjects. Here you can access and discuss Multiple choice questions and answers for various compitative exams and interviews.

91. What is the output of the following?
print('for'.isidentifier())
a. True
b. False
c. None
d. Error
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).True

92. What is the output of the following?
print('abc'.islower())
a. True
b. False
c. None
d. Error
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).True

93. What is the output of the following?
print('[email protected] 1,'.islower())
a. True
b. False
c. None
d. Error
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).True

94. What is the output of the following?
print('11'.isnumeric())
a. True
b. False
c. None
d. Error
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).True

95. What is the output of the following?
print('1.1'.isnumeric())
a. True
b. False
c. None
d. Error
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).False

96. What is the output of the following?
print('[email protected] a'.isprintable())
a. True
b. False
c. None
d. Error
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).True

97. What is the output of the following?
print(''''''.isspace())
a. True
b. False
c. None
d. Error
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).False

98. What is the output of the following?
print('\t'.isspace())
a. True
b. False
c. None
d. Error
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).True

99. What is the output of the following?
print('HelloWorld'.istitle())
a. True
b. False
c. None
d. Error
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).False

100. What is the output of the following?
print('Hello World'.istitle())
a. True
b. False
c. None
d. Error
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).True