A directory of Objective Type Questions covering all the Computer Science subjects. Here you can access and discuss Multiple choice questions and answers for various compitative exams and interviews.

41. Fibre Optic cable is often used to
a. replace UTP because it is cheaper
b. overcome distance limitations
c. connect PC's to wall outlets
d. link remote sites using a WAN connection
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).overcome distance limitations

42. Workstations connected to a port on a modern lOBase-T Ethernet HUB all use the same bandwidth, i.e. the bandwidth is shared across all available ports, the less ports, the less bandwidth available per port
a. True
b. False
c. May be
d. Can't say
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).False

43. You want to install a new internal CD-ROM drive. You must first confirm that there will be no IRQ conflicts. How should you do this?
a. Use Server Manager
b. Use Windows NT Diagnostics
c. Use the Devices option in Control Panel
d. Use the Add/Remove Programs option in Control Panel
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).Use Windows NT Diagnostics

44. A cut-through switch reads the entire packet before forwarding it to the destination segment
a. True
b. False
c. May be
d. Can't say
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).False

45. A Trust Relationship
a. is created using server Manager for Domains
b. is an administrative and communication link created between two Windows NT Server domains
c. can be created between Windows NT W/S computers
d. is bi-directional [both way]
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).is an administrative and communication link created between two Windows NT Server domains

46. You have been given the task of installing cables for an Ethernet network in your office. The building is an older one, and-you have limited work space. In addition, the network cable will have to share the existing conduit with telephone cable, and cable segments will be up to 135 meters in length. Which cable is best suited to this installation?
a. Fiber Optic
b. Category 1 UTP
c. Category 3 UTP
d. Thicknet Coaxial
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (c).Category 3 UTP

47. User Manager for domains
a. is used to add a workstation to the domain
b. is used to create user profiles and system policies
c. is used to change file permissions
d. is used to assign a log on script to a user or group of users
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (d).is used to assign a log on script to a user or group of users

48. Several college interns are working at your company for the summer. You want to increase security by monitoring all user logons. How must you do this?
a. Use Performance Monitor to create a log of all logon attempts
b. Use User Manager for Domains to set an Audit policy for all logon attempts
c. Use the Services option in Control Panel to start the Alerter service to audit logon attempts
d. Use server Manager to set an Audit policy for all logon attempts to be on the user's assigned computer only
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).Use User Manager for Domains to set an Audit policy for all logon attempts

49. The system administrator wants to make sure that users have access only to certain programs on their systems. Which actions accomplish this?
a. Create a mandatory user profile and lock all the program groups
b. Create a mandatory user profile that disables the Run command, assign this profile to all users and remove File Manager from the Main group
c. Create a mandatory user profile and ensure that the Deny All option is set on all of the files that the user should not be able to access
d. Delete WINFILEJEXE from the WINNT directory create a mandatory user profile that disables the File menu in Program Manager, and assign the profile to all users
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).Create a mandatory user profile that disables the Run command, assign this profile to all users and remove File Manager from the Main group

50. Assume that you are a user of a Windows NT workstation in the SYCON domain, and the Windows NT workstation has local accounts. You wish to have administrative rights to all Windows NT Advanced Servers in the SYCON domain. How would you achieve this with a minimum amount of administration"?
a. Run User Manager for Domains on any Windows NT Advanced Server in the SYCON domain. Open the Domain Admins group. In the List Names From box choose your workstation and add your workstation user account to the Domain Admins group
b. Add your user account to the local Administrators group on each workstation in the SYCON domain
c. Add your user account to the Domain Admins group on any Windows NT Advanced Server in the SYCON domain
d. Add your user account to the Administrators group on each Windows NT Advanced Server in the SYCON domain
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).Run User Manager for Domains on any Windows NT Advanced Server in the SYCON domain. Open the Domain Admins group. In the List Names From box choose your workstation and add your workstation user account to the Domain Admins group

Page 5 of 7