A directory of Objective Type Questions covering all the Computer Science subjects. Here you can access and discuss Multiple choice questions and answers for various compitative exams and interviews.

111. In transparent bridges, when station A sends a frame to station D then there is no entry in
a. Switch initiator
b. Ports
c. Bridge
d. Router's header
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (c).Bridge

112. The field of the MAC frame that alerts the receiver and enables it to synchronize is known as
a. SFD
b. preamble
c. source address
d. destination address
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).preamble

113. The maximum length of 1000BaseSX is
a. 550 m
b. 25 m
c. 100 m
d. 5000 m
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (a).550 m

114. 1000Base-LX has used two wires for long wave are
a. STP Cable
b. UTP Cable
c. Fiber Optic
d. Coaxial Cable
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (c).Fiber Optic

115. Protocol Data Unit (PDU) is similar to
a. LLC
b. HDLC
c. MAC
d. DSAP
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).HDLC

116. The terms that control the flow and errors in full duplex switched Ethernet is called
a. LLC Sub layer
b. MAC Sub layer
c. LLC Control Layer
d. MAC Control Layer
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (d).MAC Control Layer

117. In 10Base2, the cable is
a. Thick
b. Thin
c. Twisted Pair
d. None of the above
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).Thin

118. Preamble contains
a. 6 Bytes
b. 4 Bytes
c. 2 Bytes
d. 7 Bytes
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (d).7 Bytes

119. The maximum length of optical fiber in 10BaseF is
a. 100 meter
b. 185 meters
c. 500 meter
d. 2000 meter
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (d).2000 meter

120. A destination address can be
a. Unicast
b. multicast
c. broadcast
d. all of the above
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (d).all of the above