A directory of Objective Type Questions covering all the Computer Science subjects. Here you can access and discuss Multiple choice questions and answers for various compitative exams and interviews.

91. The connecting device which operates at the physical and data link layer is called
a. repeater
b. bridge
c. router
d. gateway
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).bridge

92. Bridges are also repeaters and
a. Regenerator
b. Preprocessor
c. Amplifier
d. All of the above
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (a).Regenerator

93. A transparent bridge's duties include
a. filtering frames
b. forwarding
c. blocking
d. All of them
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (d).All of them

94. The repeater is a
a. amplifier
b. generator
c. modifier
d. regenerator
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (d).regenerator

95. In transparent bridges, the systems administrator would manually enter each table entry during
a. Data Setup
b. Bridge Setup
c. Frame Setup
d. Packages Setup
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).Bridge Setup

96. There is no filtering capability in
a. hubs
b. bridges
c. gateways
d. repeaters
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (d).repeaters

97. The data of the bridge frames must be fragmented into several frames, then the incoming frame's size is too
a. Short
b. Long
c. Large
d. limited
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (c).Large

98. A system equipped with transparent bridges must meet
a. Three Criteria
b. Two Criteria
c. One Criteria
d. None of the given
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (a).Three Criteria

99. The bridge must buffer the frame to compensate for the incurred
a. Loss
b. Difference
c. Shortage
d. Damage
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).Difference

100. A repeater connects segments of the same
a. Wide area network
b. Wireless Network
c. Local area network
d. Metropolitan Network
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (c).Local area network