A directory of Objective Type Questions covering all the Computer Science subjects. Here you can access and discuss Multiple choice questions and answers for various compitative exams and interviews.

51. The documents in the WWW can be grouped into ______ broad categories.
a. two
b. three
c. four
d. none of the above
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).three

52. A _______ document is a fixed-content document that is created and stored in a server. The client can get a copy of the document only.
a. static
b. dynamic
c. active
d. none of the above
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (a).static

53. _____________ is a language for creating Web pages.
a. HTTP
b. HTML
c. FTTP
d. none of the above
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).HTML

54. A _______ document is created by a Web server whenever a browser requests the document.
a. static
b. dynamic
c. active
d. none of the above
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).dynamic

55. ___________ is a technology that creates and handles dynamic documents.
a. GIC
b. CGI
c. GCI
d. none of the above
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).CGI

56. Dynamic documents are sometimes referred to as _________ dynamic documents.
a. client-site
b. server-site
c. both a and b
d. none of the above
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).server-site

57. For many applications, we need a program or a script to be run at the client site. These are called _______________ documents.
a. static
b. dynamic
c. active
d. none of the above
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (c).active

58. One way to create an active document is to use __________.
a. CGI
b. Java stand-alone programs
c. Java applets
d. none of the above
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (c).Java applets

59. Active documents are sometimes referred to as _________ dynamic documents.
a. client-side
b. server-side
c. both a and b
d. none of the above
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: client-site

60. In a ___________ connection, one TCP connection is made for each request/response.
a. persistent
b. non-persistent
c. both a and b
d. none of the above
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).non-persistent

Page 6 of 10