A directory of Objective Type Questions covering all the Computer Science subjects. Here you can access and discuss Multiple choice questions and answers for various compitative exams and interviews.

101. If the sender wants to disable an option, it sends a _______ command.
a. WILL
b. DO
c. WONT
d. none of the above
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (c).WONT

102. If the sender wants to enable an option, it sends a _______ command.
a. WILL
b. DO
c. WONT
d. none of the above
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (a).WILL

103. If the sender wants an option disabled by the receiver, it sends a _______ command.
a. WILL
b. DO
c. DONT
d. none of the above
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (c).DONT

104. If the sender wants an option enabled by the receiver, it sends a _______ command.
a. WILL
b. DO
c. WONT
d. none of the above
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).DO

105. SNMP defines the ___________________ to be sent from a manager to an agent and vice versa.
a. format of the packets
b. encoding of the packets
c. number of packets
d. none of the above
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (a).format of the packets

106. A manager is a host that runs the SNMP _______ process.
a. client
b. server
c. both a and b
d. none of the above
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (a).client

107. An agent is a host or computer that runs the SNMP _______ process.
a. client
b. server
c. both a and b
d. none of the above
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).server

108. SNMP uses two other protocols:________ and _________.
a. MIB; SMTP
b. SMI; MIB
c. FTP; SMI
d. none of the above
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).SMI; MIB

109. ________ defines the general rules for naming objects, defining object types, and showing how to encode objects and values.
a. MIB
b. BER
c. SMI
d. none of the above
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (c).SMI

110. We can compare the task of network management to the task of writing a program. Both tasks need rules. In network management this is handled by ___________.
a. SMNP
b. MIB
c. SMI
d. none of the above
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (c).SMI