A directory of Objective Type Questions covering all the Computer Science subjects. Here you can access and discuss Multiple choice questions and answers for various compitative exams and interviews.

1. Which of the following property gives access to the JavaScript memory usage data?
a. performance.memory
b. memory(performance)
c. performance(memory)
d. none of the mentioned
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).performance.memory

2. What is the purpose of the timing property in the window.performance object?
a. Time of navigation event
b. Time of page load event
c. Time of navigation and page load event
d. None of the mentioned
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (c).Time of navigation and page load event

3. Which of the following property is associated with the Response event?
a. responseStart
b. responseEnd
c. both responseStart and responseEnd
d. none of the mentioned
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (c).both responseStart and responseEnd

4. Which of the following computation is correct to calculate the time taken for page load once the page is received from the server?
a. responseEnd-loadEventEnd
b. loadEventEnd-responseEnd
c. loadEventEnd/responseEnd
d. responseEnd/loadEventEnd
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).loadEventEnd-responseEnd

5. Which of the following property is associated with the Processing event?
a. domComplete
b. domContentLoaded
c. domInteractive
d. none of the mentioned
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (d).none of the mentioned

6. What does it indicate when the type attribute of the navigation object is set to 2?
a. Navigation by moving back through history
b. Navigation by moving forward through history
c. Navigation by moving back & forward through history
d. None of the mentioned
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (c).Navigation by moving back & forward through history

7. What does the method Performance.now() return?
a. DOMTimeStamp
b. DOMHighResTimeStamp
c. DOMStamp
d. TimeStamp
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).DOMHighResTimeStamp

8. Which of the following is a read-only property?
a. PerformanceTiming.navigationStart
b. PerformanceTiming.fetchStart
c. PerformanceTiming.navigationStart & PerformanceTiming.fetchStart
d. None of the mentioned
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (c).PerformanceTiming.navigationStart & PerformanceTiming.fetchStart

9. Which of the following is an interface?
a. Time
b. Timing
c. Performance
d. PerformanceTiming
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (d).PerformanceTiming

10. How many properties are associated with the Response event?
a. 1
b. 2
c. 3
d. 4
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).2

Page 1 of 9