A directory of Objective Type Questions covering all the Computer Science subjects. Here you can access and discuss Multiple choice questions and answers for various compitative exams and interviews.

1. Borders can’t be applied on ________________
a. <th>
b. <td>
c. <tr>
d. <thead>
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (c).<tr>

2. Which attribute defines numbers of columns in a group?
a. width=multi-length[CN]
b. span=number[CN]
c. scope=scaope-name[CI]
d. headers=idrefs[CS]
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).span=number[CN]

3. Which of the following does not specify a column width?
a. Fixed
b. Percentage
c. Proportional
d. Pixels
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (d).Pixels

4. Scope attribute can’t have the value __________.
a. row
b. rowgroup
c. col
d. <head>
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (d).<head>

5. Which of the following is not the value for frame attribute?
a. above
b. void
c. none
d. box
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (c).none

6. Which of the following is not the value for rules attribute?
a. vsides
b. rows
c. all
d. groups
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).vsides

7. Which of the following is not the value for align attribute?
a. justify
b. char
c. middle
d. left
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (c).middle

8. valign attribute does not take the value __________________.
a. justify
b. middle
c. baseline
d. bottom
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).justify

9. Each cell of the table can be represented by using __________
a. <tr>
b. <td>
c. <th>
d. <thead>
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).<td>

10. For heading we can use ____________
a. <td>
b. <tr>
c. <thead>
d. <th>
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (d).<th>

Page 1 of 6