A directory of Objective Type Questions covering all the Computer Science subjects. Here you can access and discuss Multiple choice questions and answers for various compitative exams and interviews.

1. Who developed the Xray product?
a. IBM
b. Intel
c. Microtec
d. Motorola
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (c).Microtec

2. Which part of the Xray can interface with a simulator?
a. emulator
b. debugger
c. simulator
d. onboard debugger
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).debugger

3. Which can provide the consistent interface to the Xray?
a. emulator
b. simulator
c. memory simulator
d. debugger system
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (d).debugger system

4. Which of the following can access the information directly in the Xray?
a. emulator
b. debugger
c. simulator
d. hardware
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (c).simulator

5. Which of the following access the information through the ethernet in a Xray?
a. simulator
b. debugger
c. onboard debugger
d. emulator
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (d).emulator

6. Which tools help the Xray allows the software to be developed on the host system?
a. compiler tool
b. simulator tool
c. debugger tool
d. emulator tool
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (a).compiler tool

7. Which of the following is ideal for debugging codes at an early stage?
a. compiler
b. debugger
c. simulator
d. emulator
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (c).simulator

8. How can we extend the power of Xray?
a. Xray interface
b. Xray memory
c. Xray input
d. Xray peripheral
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (a).Xray interface

9. Which of the following uses the Xray interface method to provide the debugging interface?
a. pSOS+m
b. pSOS
c. pSOS+
d. NAP
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (c).pSOS+

10. How is the processor enter into a BDM state?
a. BDM signal
b. Start signal
c. BDM acknowledge signal
d. Start signal of the processor
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (a).BDM signal

Page 1 of 10