A directory of Objective Type Questions covering all the Computer Science subjects. Here you can access and discuss Multiple choice questions and answers for various compitative exams and interviews.

61. When the minimum number of instances of an entity is one, you know which of the following?
a. Mandatory one
b. Optional one
c. Mandatory many
d. Cannot tell
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (d).Cannot tell

62. When the minimum and maximum number of instances of an entity is one, you know which of the following?
a. Mandatory one
b. Optional one
c. Mandatory many
d. Cannot tell
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).Mandatory one

63. A good business rule is which of the following?
a. Declarative
b. Imprecise
c. Redundant
d. Compound
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).Declarative

64. A good identifier is which of the following?
a. One that can change over time
b. Can be null
c. One that is unique
d. Be intelligent
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (c).One that is unique

65. Which of the following conditions should exist if you want to convert a relationship to an associative entity?
a. Some of the relationships for the participating entities are "many".
b. The resulting associative entity has an independent meaning.
c. The resulting associative entity has no attributes.
d. All of the above
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).The resulting associative entity has an independent meaning.

66. A ternary relationship involves how many entities?
a. 3 or less
b. 3
c. More than 3
d. 3 or more
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).3

67. A relationship is which of the following?
a. A person, place, or thing
b. Property or characteristic of an entity
c. Link between entities
d. Weak entity
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (c).Link between entities

68. A composite attribute is which of the following?
a. An attribute that can be broken into components
b. An attribute that cannot be broken into components
c. Multiple attributes
d. An identifier
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (a).An attribute that can be broken into components

69. A rectangle represents which of the following in an EER?
a. Attribute
b. Entity
c. Optional One
d. Relationship
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).Entity

70. An oval represents which of the following in an EER?
a. Attribute
b. Entity
c. Optional One
d. Relationship
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).Attribute