A directory of Objective Type Questions covering all the Computer Science subjects. Here you can access and discuss Multiple choice questions and answers for various compitative exams and interviews.

1. Jason is defining the target audience for an animation project. This is a component of which phase in the process of producing animation?
a. Pre-production
b. Animated GIF
c. Post-Production
d. Production
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (a).Pre-production

2. Michelle is in the process of adding tweens to her animation. Tweens are a characteristic of what type of animation?
a. Vector animation
b. AVI
c. Animation
d. Alpha
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (a).Vector animation

3. Short films that use stop motion techniques are what type of animation?
a. Frame-based animation
b. HTML
c. Animation
d. Production
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (a).Frame-based animation

4. Stuart is playing a video game that has a lot of depth and a very realistic appearance. What type of animation is Stuart enjoying?
a. Vector Animation
b. 3D animation
c. AVI
d. 2d Animation
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).3D animation

5. What is another term to describe vector animation?
a. Vector
b. Path animation
c. Alpha
d. Animation
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).Path animation

6. Which type of animation uses still frames with a graphic that slightly changes position?
a. Animation
b. Frame-based animation
c. Vector Animation
d. Pre-production
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).Frame-based animation

7. Which type of animation is best suited for creating a flipbook animation?
a. Frames Per Second
b. SWF
c. Frame-based animation
d. Animation
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (c).Frame-based animation

8. Which type of animation is best for developing characters that would showcase depth and realism?
a. Vector
b. 3D animation
c. Alpha
d. 2D Animation
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).3D animation

9. What type of animation is best for creating a flat appearance?
a. SWF
b. Path Animation
c. 3D Animation
d. 2D animation
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (d).2D animation

10. What is the best type of animation to use for a Web-based project that requires a small file size, quick loading and no pixilation?
a. SWF
b. Vector
c. MOV
d. Frames Per Second
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).Vector

Page 1 of 5