A directory of Objective Type Questions covering all the Computer Science subjects. Here you can access and discuss Multiple choice questions and answers for various compitative exams and interviews.

11. Point out the correct statement :
a. Except for tightly managed SaaS cloud providers, the burden of resource management is still in the hands of the user
b. Cloud computing vendors run very reliable networks
c. The low barrier to entry cannot be accompanied by a low barrier to provisioning
d. All of the mentioned
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).Cloud computing vendors run very reliable networks

12. ________ captive requires that the cloud accommodate multiple compliance regimes.
a. Licensed
b. Policy-based
c. Variable
d. All of the mentioned
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).Policy-based

13. Security methods such as private encryption, VLANs and firewalls comes under __________ subject area.
a. Accounting Management
b. Compliance
c. Data Privacy
d. All of the mentioned
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (c).Data Privacy

14. Point out the wrong statement :
a. Large cloud providers with geographically dispersed sites worldwide therefore achieve reliability rates that are hard for private systems to achieve
b. Private datacenters tend to be located in places where the company or unit was founded or acquired
c. A network backbone is a very low-capacity network connection
d. None of the mentioned
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (c).A network backbone is a very low-capacity network connection

15. Which of the following captive area deals with monitoring ?
a. Licensed
b. Variable but under control
c. Low
d. All of the mentioned
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).Variable but under control

16. Network bottlenecks occur when ______ data sets must be transferred.
a. large
b. small
c. big
d. All of the mentioned
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (a).large

17. The reputation for cloud computing services for the quality of those services is shared by _________
a. replicas
b. shards
c. tenants
d. All of the mentioned
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (c).tenants

18. Cloud ________ are standardized in order to appeal to the majority of its audience.
a. SVAs
b. SLAs
c. SALs
d. None of the mentioned
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).SLAs

19. ___________ is a function of the particular enterprise and application in an on-premises deployment.
a. Vendor lock
b. Vendor lock-in
c. Vendor lock-ins
d. None of the mentioned
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).Vendor lock-in

20. The cost of a cloud computing deployment is roughly estimated to be :
a. CostCLOUD = Σ(UnitCostCLOUD / (Revenue – CostCLOUD))
b. CostCLOUD = Σ(UnitCostCLOUD x (Revenue + CostCLOUD))
c. CostCLOUD = Σ(UnitCostCLOUD x (Revenue – CostCLOUD))
d. All of the mentioned
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (c).CostCLOUD = Σ(UnitCostCLOUD x (Revenue – CostCLOUD))

Page 2 of 2