A directory of Objective Type Questions covering all the Computer Science subjects. Here you can access and discuss Multiple choice questions and answers for various compitative exams and interviews.

1. _______ blurs the differences between a small deployment and a large one because scale becomes tied only to demand.
a. Leading
b. Pooling
c. Virtualization
d. All of the mentioned
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).Pooling

2. Point out the correct statement:
a. A branded cloud computing platform cannot extend customer relationships by offering additional service options
b. A cloud computing platform extends the company’s products and defends their franchise
c. The economies of scale cannot make a profitable business
d. All of the mentioned
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).A cloud computing platform extends the company’s products and defends their franchise

3. A _____ is a facility that is a self-contained semiconductor assembly line.
a. fab
b. touch
c. rep
d. All of the mentioned
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (a).fab

4. How many laws exist for Cloudonomics by Wienman ?
a. 4
b. 10
c. 5
d. 15
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).10

5. Cutting latency in half requires ______ times the number of nodes in a system.
a. two
b. three
c. four
d. All of the mentioned
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (c).four

6. Weinman argues that a large cloud’s size has the ability to repel ______ and DDoS attacks better than smaller systems do.
a. sniffers
b. botnets
c. trojan horse
d. All of the mentioned
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).botnets

7. The reliability of a system with n redundant components and a reliability of r is :
a. 1-(1-r)n
b. 1-(1+r)n
c. 1+(1-r)n
d. All of the mentioned
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (a).1-(1-r)n

8. A __________ site is one that is environmentally friendly: locations that are on a network backbone.
a. greenfield
b. redfield
c. greenful
d. None of the mentioned
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (a).greenfield

9. The peak of the sum is never ________ than the sum of the peaks.
a. smaller
b. greater
c. equal to
d. None of the mentioned
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).greater

10. Which of the following subject area deals with pay-as-you-go usage model ?
a. Accounting Management
b. Compliance
c. Data Privacy
d. All of the mentioned
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (a).Accounting Management

Page 1 of 2