A directory of Objective Type Questions covering all the Computer Science subjects. Here you can access and discuss Multiple choice questions and answers for various compitative exams and interviews.

11. Which of the following service provider provides the least amount of built in security ?
a. SaaS
b. PaaS
c. IaaS
d. All of the mentioned
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (c).IaaS

12. Point out the correct statement :
a. Different types of cloud computing service models provide different levels of security services
b. Adapting your on-premises systems to a cloud model requires that you determine what security mechanisms are required and mapping those to controls that exist in your chosen cloud service provider
c. Data should be transferred and stored in an encrypted format for security purpose
d. All of the mentioned
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (d).All of the mentioned

13. Which of the following services that need to be negotiated in Service Level Agreements ?
a. Logging
b. Auditing
c. Regulatory compliance
d. All of the mentioned
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (d).All of the mentioned

14. Point out the wrong statement :
a. You can use proxy and brokerage services to separate clients from direct access to shared cloud storage
b. Any distributed application has a much greater attack surface than an application that is closely held on a Local Area Network
c. Cloud computing don’t have vulnerabilities associated with Internet applications
d. All of the mentioned
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (c).Cloud computing don’t have vulnerabilities associated with Internet applications

15. Which of the following area of cloud computing is uniquely troublesome ?
a. Auditing
b. Data integrity
c. e-Discovery for legal compliance
d. All of the mentioned
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (d).All of the mentioned

16. Which of the following is operational domain of CSA ?
a. Scalability
b. Portability and interoperability
c. Flexibility
d. None of the mentioned
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (d).None of the mentioned

17. Which of the following is considered an essential element in cloud computing by CSA ?
a. Multi-tenancy
b. Identity and access management
c. Virtualization
d. All of the mentioned
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (a).Multi-tenancy

18. Which of the following is used for Web performance management and load testing ?
a. VMware Hyperic
b. Webmetrics
c. Univa UD
d. Tapinsystems
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).Webmetrics

19. Which of the following is application and infrastructure management software for hybrid multi-clouds ?
a. VMware Hyperic
b. Webmetrics
c. Univa UD
d. Tapinsystems
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (c).Univa UD

20. Which of the following is a compliance standard ?
a. PCI-DSS
b. HIPPA
c. GLBA
d. All of the mentioned
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (d).All of the mentioned

Page 2 of 2