A directory of Objective Type Questions covering all the Computer Science subjects. Here you can access and discuss Multiple choice questions and answers for various compitative exams and interviews.

11. Which is the complete specification of the state of the world?
a. Atomic event
b. Complex event
c. Simple event
d. None of the mentioned
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (a).Atomic event

12. Which variable cannot be written in entire distribution as a table?
a. Discrete
b. Continuous
c. Both a & b
d. None of the mentioned
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).Continuous

13. What is probability density function?
a. Probability distributions
b. Continuous variable
c. Discrete variable
d. Probability distributions for Continuous variables
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (d).Probability distributions for Continuous variables

14. How many issues are available in describing degree of belief?
a. 1
b. 2
c. 3
d. 4
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).2

15. Which is true for Decision theory?
a. Decision Theory = Probability theory + utility theory
b. Decision Theory = Inference theory + utility theory
c. Decision Theory = Uncertainty + utility theory
d. Decision Theory = Probability theory + preference
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (c).Decision Theory = Uncertainty + utility theory

16. A constructive approach in which no commitment is made unless it is necessary to do so is
a. Least commitment approach
b. Most commitment approach
c. Nonlinear planning
d. Opportunistic planning
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (a).Least commitment approach

17. What is needed to make probabilistic systems feasible in the world?
a. Reliability
b. Crucial robustness
c. Feasibility
d. None of the mentioned
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).Crucial robustness

18. Where does the Bayes rule can be used?
a. Solving queries
b. Increasing complexity
c. Decreasing complexity
d. Answering probabilistic query
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (d).Answering probabilistic query

19. What is the extraction of the meaning of utterance?
a. Syntactic
b. Semantic
c. Pragmatic
d. None of the mentioned
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).Semantic

20. What is the process of associating an FOL expression with a phrase?
a. Interpretation
b. Augument reality
c. Semantic interpretation
d. Augument interpretation
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (c).Semantic interpretation

Page 2 of 3