A directory of Objective Type Questions covering all the Computer Science subjects. Here you can access and discuss Multiple choice questions and answers for various compitative exams and interviews.

61. The Cedar, BBN Butterfly, Cosmic Cube and Hypercube machine can be characterized as
a. SISD
b. MIMD
c. SIMD
d. MISD
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).MIMD

62. The technology that has the ability to interact with the world.
a. AI
b. ML
c. IOT
d. IT
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).AI

63. The goal of AI is to build systems that exhibit intelligent behavior.
a. True
b. False
c. May be
d. Can't say
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).True

64. The first neural network computer.
a. RFD
b. SNARC
c. AM
d. AN
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).SNARC

65. A hardware based system that has autonomy, social ability and reactivity.
a. AI
b. Autonomous Agent
c. Agency
d. Behavior Engineering
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).Autonomous Agent

66. A particular system that contains intelligent agents.
a. AI systems
b. Agency
c. Autonomous systems
d. Company
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).Agency

67. A methodology used to develop behavior-based autonomous agents.
a. Descriptors
b. Behavior engineering
c. Behavior modeling
d. Auto engineering
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).Behavior engineering

68. An international research effort to promote autonomous robots.
a. Fresh Kitty
b. RoboCup
c. AICup
d. SPOT
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).RoboCup

69. A type of non-monotonic reasoning.
a. Ordinary
b. Special
c. Duplicate
d. Default
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (d).Default

70. The performance of an agent can be improved based on this.
a. Observe
b. Learn
c. Improvise
d. Implement
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).Learn

Page 7 of 8